torsdag 14 oktober 2010

Fullmäktige

Ikväll träffas vår nyvalda fullmäktigegrupp för första gången. Vi är 29 förväntansfulla moderater, nästan som en skolklass på uppropsdagen.

Av de här 29 personerna är vi 12 kvinnor, lite skruttigt kan tyckas......

På agendan har vi några punkter varav en viktig, "information om valresultatet och dess konsekvenser". Vi backade ju en hel del kommunalt och tappar hela 4 mandat, det är något som måste diskuteras. Vi hinner väl inte med någon djupare analys ikväll men förhoppningsvis får vi alla något med oss hem att fundera över.

2 kommentarer:

 1. Hoppas att analysen gav rum för lite självkritik även för kommunalrådet och hans vapendragare så att de framledes låter Danderydsbornas åsikter påverka de faktiska besluten i olika frågor. Eller skyllde de nedgången på att oppositionen och media har vilselett väljarna?

  SvaraRadera
 2. Hej
  Jag tror nog att alla som var med på mötet fortsatte tankeverksamheten när vi kom hem. Många dryftade också tankar och funderingar, det är nyttigt att prata och lyssna hur andra tänker.

  Idag har kommunalrådet meddelat att han inte kandiderar för ytterligare en period. Pressmeddelandet finns på kommunens hemsida.

  Vem som blir vår kandidat är inte helt klart, men det klarnar nog när som helst.

  SvaraRadera