tisdag 7 maj 2013

Hänt i denna korta vecka...

Igår kväll hade fullmäktige sammanträde för att godkänna årsredovisningen. Några interpellationer fanns också dukade på borden. Interpellationer är oppositionens möjlighet att ställa frågor och göra politik om egentligen vad som helst. Det brukar faktiskt vara den roliga delen av fullmäktige.

Mötet blev långt och utdraget, vi börjar kl 19 och igår avslutade vi ett par minuter före 11. Svårt att riktigt komma i balans för att somna direkt, många tankar snurrar runt i huvudet. Riktigt skönt att koppla av med korsord innan John Blund kommer och hälsar på.Äntligen! Det är många med mig som säger det idag! Äntligen börjar vi se slutet.
När jag körde hem igår kväll pågick arbetet med asfaltering för fullt vid rondellen Vendevägen/Mörbyleden. Det har tagit lång tid att komma så här långt, men den som väntar på nåt gott...

Imorse när jag passerade på väg till Djursholms slott såg det ut så här!Just det, jag skulle till Slottet på Företagarfrukost. Kommunen bjuder ett par gånger per termin alla företag på frukost med intressant föredragshållare och möjlighet till mingel. Idag var det Anders Andersson som gav tips till framför allt småföretagare om skatter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar