torsdag 16 maj 2013

Aktuella möten

Dagen började med beredningsutskott inför tekniska nämndens möte i nästa vecka. Vi får upp ett mycket intressant informationsärende, som möjligen går över att bli beslut. Min förhoppning!
Tekniska nämnden beslutade för ca ett år sedan att uppdra åt förvaltningen att ta fram förslag på åtgärder för att reducera föroreningarna av dagvattnet i Mörbyviken.
Nu har man hittat något spännande; en flytande våtmark. En konstgjord liten ö där växter planteras. Återkommer när jag vet lite mera hur det är tänkt att funka.

Senare i eftermiddag har vi moderat ordförandegruppmöte. På dagordning står bl a; budget 2014, avstämning viktiga frågor innevarande samt nästa mandatperiod, kommunalt handlingprogram.

Direkt på detta möte följer gruppmöte, då alla moderata medlemmar får vara med och diskutera ärenden som kommer upp på kommande kommunstyrelse och fullmäktige,
följande ärenden kommer upp

Kan också berätta att nu är all sand upptagen, kan ev finnas något om entreprenören missat men annars ska det vara rent och snyggt nu. Till er som jämfört med Täby kan jag säga; Täby är inte klara ännu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar