onsdag 4 april 2012

Snart bär det av till Blåkulla

...snart ja, men en hel del att ordna med innan det bli så dags!

Imorse hade vi ordförandegrupp. Alla ordföringar och vice träffas regelbundet för att dryfta aktuella frågor och frågeställningar. Idag bl a förslag budgetdirektiv, det blir till att hålla hårt i pengarna. Men det är inget ovanligt och heller inte svårt. Viktigaste som förtroendevald är att komma ihåg var de kommer ifrån. Dvs de som ställer klockan på halv sju varje morgon och går till jobbet och sedan avstår en stor del av vad de jobbat ihop!

Efter detta första möte en liten kort bensträckare och lite kaffe för att direkt gå in på nästa - styrgruppen för Mörby C. Nu har vi ju börjat jobba igen. Det går inte särskilt fort framåt men ändå framåt. Än finns inget att rapportera eller berätta om men så snart det finns så lovar jag att informera.

Kl 15 i eftermiddag har vi sedan beredningsutskott inför tekniska nämnden. På agendan bl a kvartalsrapport per 31 mars tillsammans med prognos 2.
Något ärende som draggar sedan förra nämnden och lite övrig och allmän information.

Men fy vilken dag det här blir!

Kl 18 ska jag tillsammans med Olle Reichenberg träffa en moderat som gärna vill engagera sig i lokalpolitiken. Det är alltid lika roligt.

Direkt på detta har vi sedan föreningsmöte - del 4 i vår serie politikutveckling. Denna gång står buller och miljö på agendan. Alla moderata medlemmar hälsas välkommen att vara med och diskutera och påverka vår framtida lokala miljöpolitik.

När jag kommer hem vid pass 21 efter en så här jobbig dag är jag nog helt slut. Får vara glad om jag hinner med en kopp te innan jag slocknar!

Imorgon är det ju dags att plocka fram kvasten för att ge sig iväg till Blåkulla. Ska bli riktigt kul att träffa alla de gamla vännerna. Ett år sedan vi sågs sist!

Glad Påsk!

2 kommentarer: