torsdag 26 maj 2011

Dataproblem

Min dator på jobbet har funkat bra så här långt. Den här veckan började den dock krångla, först var det internetanslutningen, sen gick det inte att skriva ut, varken på den vanliga skrivaren eller på färgskrivaren.
Sonen kallades in och har har ägnat många timmar åt min dator, han gav upp. Internetanslutningen fick han igång så den funkar, jag köpte en ny skrivare. Förhoppningsvis går det att jobba nu.
Utan dator går det inte att jobba, ingenting går att göra utan. Fy bubblan!

Igår hade Länsförbundet Inspirationsutbildning för föreningarnas hemsidor. Otroligt bra! Fick verkligen inspiration och lust att sätta igång direkt. Moderaterna i Botkyrka är föredömet. Gå gärna in och läs och beundra här.

En stor del i det politiska arbetet är dialog och information, danderydsborna måste få komma till tals och också få veta vad vi politiker gör. Hemsidan är ett enkelt och bra sätt både för dialog och information.
Gå gärna in och titta och läs, den är inte perfekt ännu men jag ger inte upp.

2 kommentarer:

  1. Cilla Lundström27 maj 2011 kl. 14:27

    Information är bra också när den är välförpackad och lättläst. Öppenhet och insyn är ännu bättre, och den kan också göras enkel.

    Tillgängligheten till information och tolkningarna kring offentlighetsprincipen verkar oklara i din nämnd, tekniska nämnden.

    Var finns information om hur ni och du tolkar offentlighetsuppdraget i den nämnden och på det kontoret?

    Vänliga hälsningar

    Cilla Lundström

    SvaraRadera
  2. Hej Cilla
    Det här var ett kryptiskt meddelande. Förstår inte vad du menar.
    Öppenhet tycker jag är viktigt, dessutom gäller offentlighetsprincipen.
    Hälsningar

    SvaraRadera