fredag 13 november 2015

Tack!

Tack till alla som deltog vid informationsmötet om Pärlan igår.

Snart öppnar det tillfälliga asylboendet Pärlan i Djursholm och igår bjöds in till informationsmöte. Mötet var mycket välbesökt och hade hela tiden en god stämning, man kände verkligen värmen och viljan att hjälpa till. Det kommer behövas frivilliga att bemanna och en stor insats kan man göra genom att rensa garderober och skåp hemma, det är mycket som kan behövas. Här finns lista.

Pärlan är öppet för inlämning nu i helgen, både lördag och söndag mellan kl 12-15. Men rensa inte allt på en gång. Mycket kommer behövas löpande, t ex kommer barn att få med sig kramdjur/leksak när de lämnar Pärlan så det behöver fyllas på vartefter. Även varma kläder/skor kommer gå åt och behöver fyllas på.

Har du frågor eller vill hjälpa till, flyktinghjalp@danderyd.se


2 kommentarer:

 1. Hej! Trevlig blogg. Kan man fortfarande skänka saker/kläder? Länken till listan på vad som behövs fungerar inte längre. Fortsätt ditt fina arbete. /Matilda

  SvaraRadera
 2. Hej Matilda
  Tack för vänliga ord.
  De kommer behövas saker till Pärlan framöver. Just nu är dock förråden fyllda men när människor börjar komma så kommer de behöva fyllas på. Via kommunens hemsida kommer aktuell information läggas ut löpande, har du konkreta frågor så kan du mejla till:
  flyktinghjalp@danderyd.se

  Hälsningar
  Carina

  SvaraRadera