måndag 18 februari 2013

Är det inte lite ljusare nu...

Dagarna känns lite lättare och lite ljusare, eller är det bara inbillning?

Den här veckan är fylld av politiska möten. Men det är ju så himla roligt och stimulerande. Börjar ikväll med;
Moderat ordförandegruppmöte. Visst är det bra med mail och telefon men allra bäst är ju möten då vi kan se varandra i ögonen.
Vi har många svåra frågor att prata om, bl a Mörby centrum - vad händer egentligen, eller rättare händer det något alls?
Översiktsplanen - en vision för hela kommunen. Vägledande underlag för beslut om detaljplaner och bygglov.
Vi har i Danderyds kommunfullmäktige beslutat att planen från 2006 fortfarande är aktuell men den ska kompletteras med en ny del som behandlar klimatfrågor och vattenkvalitet med fokus på dagvatten. Den ska också uppdateras där den blivit inaktuell.
För att alla förtroendevalda ska känna sig insatta och informerade bjuds politikerna in till ett informationsmöte den 4 mars.
Budget 2014 - ja vi har nyss fattat budgetbeslut om 2013 och det är redan dags att börja tänka på 2014. Det går verkligen runt, runt.

Imorgon tisdag styrelsemöte, dags för den nya styrelsen att konstituera sig efter årsmötet förra veckan.

Onsdag förmiddag möte med Edsviken vattensamverkan och på kvällen tekniska nämnden.

På torsdag har jag först styrelsemöte i Sörab på morgonen, stor ordförandegrupp på eftermiddagen och förbundsstyrelsemöte på kvällen.

Fredag morgon är jag i tvättstugan och sedan ordförandeberedning för att gå igenom ärenden som kommer upp på tekniska nämndens möte den 13 mars.

Uppdaterar här varefter jag har mera information om respektive möte.

Vi hörs!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar