fredag 1 juni 2012

Fredagsmys...?

I denna förfärligt regniga dag springer ett gäng glada studenter ut från Danderyds gymnasium. Tycker riktigt synd om alla fina ungdomar och deras föräldrar som säkert ordnat ett riktigt kul firande. Det blir inte riktigt detsamma när det regnar så här.

I eftermiddag blir det SÖRAB. Först ett litet kort styrelsemöte före stämman och efter stämman ett litet kort konstituerande styrelsemöte, om jag blir omvald förstås.

SÖRAB är ett avfallsbolag, ägt av 10 kommuner. Uppgiften för SÖRAB är att ta hand om avfallet som uppstår i dessa kommuner på ett rationellt och miljöriktigt sätt.

Sen hem med bilen i en rasande fart, rusa ner till tunnelbanan för Förbundsstyrelsemöte, Moderaterna i Stockholms län. Sista mötet före sommaruppehållet så vi avslutar med middag.

Denna stress tar på krafterna. Lördagen får bli vilodag eftersom söndagen ska ägnas åt valledarkonferens med länsföreningarnas valledare. Det är dags att börja planera för valet 2014!

Har Anders Pihlblads bok, Ett partis fall och uppgång, liggande i bokhyllan. Har inte haft tid, eller ork, att ta mig an den men med regnet smattrande mot rutan kanske det kan bli lite läsande ändå?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar