onsdag 12 maj 2010

Skamligt

Förmodligen var det fler än jag som ramlade ur stolen när vi hörde Mikaela Walterssons (mp) (o)begåvade inlägg om återinförandet av fastighetsskatten!
Har man inte råd att betala får man låna....det var nästan det värsta jag hört....gå till banken och låna för att man inte har råd med skatten.

Det är en riktigt otäck människosyn man ser där. Människan har helt enkelt reducerats till ett skatteobjekt...så går det till i miljöpartiets Sverige.

Så skönt att höra att Alliansens löfte till villaägarna är så tydligt på den punkten - fastighetsskatten ska inte återinföras i Alliansens Sverige.
Detta tillsammans med de övriga skattehöjningar som de rödgröna utlovat ska komma kommer naturligtvis att skapa långa köer till bankkontoren. Menar miljöpartiet att vi ska låna till alla nya och kreativa skattehöjningar ni föreslår? Blir bensinskatten en en tung börda för hushållskassan - låna!

Skönt att det är helg igen, visst är våren ljuvlig med alla våra härliga lediga helger. Jag kommer läsa några deckare och knåpa lite med något korsord, hjärnan måste ju ha sin träning trots helgledihet. Hoppas vädret blir snällt och visar lite solsken, det är vi värda efter den här hittills så iskalla vintern och våren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar