tisdag 18 maj 2010

Middag utomhus

Förundras över de rödgrönas tjat om att Alliansen lånar till skattesänkningar. Hur många gånger ska det behöva upprepas; under den här mandatperioden har vår statsskuld minskat! Med Anders Borg som finansminister håller Alliansen ordning på pengarna!
Den som lyssnade på Erik Åsbrink (s) igår fick också höra att det även finns socialdemokrater som gillar jobbskatteavdraget, han var till och med så generös att han bjöd på att det var en bra åtgärd för fler jobb! Tackar, tackar.
Med fler och fler äldre finns bara ett svar för upprätthållen välfärd - fler måste jobba och betala skatt. Alliansens politik är helt klart rätt recept.

Ikväll blev det årets första utomhusmiddag på golfklubbens terrass. Man behöver faktiskt inte vara golfare för att använda golfklubbens restaurang som kvarterskrog. Rätt trevligt faktiskt att sitta ute och äta i det gröna, dessutom med lagom promenadavstånd från Mörby centrum.

Kan inte låta bli att kommentera vädret...man är väl svensk! Helt underbart att solen och värmen äntligen visar sig. Efter den här långa, kalla och snöiga vintern är vi värda en riktigt skön vår, och nu har vi fått det och dessutom med värme som levde vi i södra Europa. Njut, det gör jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar