tisdag 28 januari 2014

Nu är min paus slut

Under november och december månad drabbades min familj av stora sorger. Det mesta blev tråkigt och jobbigt och politiken och allt annat sattes på undantag.
Sorgen är inte över men nu måste jag ta mig i kragen och börja tänka, annars blir man nog tokig?

Olovlig trädfällning
Igår hade vi ordförandegruppmöte. Ett bra organ för oss att byta erfarenheter och aktuella frågeställningar. Från tekniska nämndens horisont kunde jag berätta att vi har problem med olovlig trädfällning. Helt enkelt människor som är så fräcka att de tar med sig sågen och fäller träd på kommunens mark.
Så gör man inte!
Vi har rutiner och polisanmäler alltid men det är dessvärre inte alltid polisen är lika mycket på hugget som vi?

Imorgon har vi ett möte där kommunen ges tillfälle att träffa och diskutera med Trafiknämnden/-förvaltningen från Stockholms läns landsting.
Bara vi här i kommunen vet vilka behov och önskemål danderydsborna har. Vi ska självklart ha kollektivtrafik som är så bra och tillgänglig att den attraherar många.
På agendan finns från kommunens sida bl a busshållplatser E18, närtrafiklinjen, trafikering Danderyds kyrka och SLs arbete mot klotter och skadegörelse.
Rapporterar här hur mötet gick.

Den här veckan är annars ganska stillsam. Hade en resa inplanerad som jag fick ställa in så kalendern är rätt tom. Skönt!

Vi hörs snart igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar