söndag 18 augusti 2013

Vilken underbar sommar vi haft


Vi som tillbringat sommaren i Stockholms skärgård kan inte klaga på vädret, inte om man gillar sol och värme. Jag vill visa några bilder på hur min sommar varit, och lite av vad jag gjort.
Att tillsammans med kära grannar, både unga och gamla, fira 4th of July har vi gjort i några år på Skärmaräng. Vi grillar korv och hamburgare och äter  coleslaw och potatissallad. Amerikanskt öl, vin och/eller coca cola i glasen. Som vanligt hade vi tur med vädret och fick en helt underbar kväll där vi satt ute på terassen och såg solen gå ner över Vårholma kl 22.

En tur till syrran Monica och svåger Lasse i Kalmar stod också på årets sommarprogram. Vi hann med både ett besök på Kalmar slott och självklart en tur i Monicas stolthet!
Att packa pickick-korgen och ge sig ut en tur med båten tillhör verkligen sommarens höjdpunkter. Att få besöka någon av skärgårdens alla små "krogar" är en annan. På Gällnö finns en liten enkel utomhusbar, men vad behövs egentligen mera?


Mina fantastiska föräldrar kom ut till landet en dag och tvättade alla fönster. Jag är verkligen lyckligt lottad!Dags att åka in till stan och civilisationen. Känns tungt och svårt men jag vet att bara man är igång så är det också jätteroligt. Vågar dock inte visa upp mig innan jag varit hos frissan, helt vildvuxet.

Dags att börja tänka på politik, visioner, budget och nästa års val. Nu kommer min blogg att uppdateras med både privata tankar och annat som rör sig... Välkommen in att läsa!

2 kommentarer:

  1. Roligt att se er här i Kalmar i somras! Hoppas ni snart kommer tillbaka! Kram Monica

    SvaraRadera
  2. Fanns absolut inget att klaga på, såklart vi kommer tillbaka! Kram och hälsa Lasse

    SvaraRadera