fredag 19 mars 2010

Pengar i plånboken

Förstår faktiskt inte hur LO resonerar? De säger att deras medlemmar behöver pengar för att kunna handla och den vägen hjälpa Sverige ur krisen.
Vad LO egentligen säger att de vill ha höjd bruttolön...men kära LO inte är det väl bruttolönen som medlemmarna handlar för.
Den historiskt stora skattesänkningen som Alliansregeringen bjudit LO och alla andra svenska arbetare på betyder mer i plånboken än vad någonsin en lönehöjning gjort.
Har Stefan Löfven frågat medlemmarna om de vill ha höjd bruttolön eller höjd nettolön?

I övrigt har det varit en ganska lugn vecka. På fullmäktigemötet i måndags återremitterade oppositionen alla ärenden som handlade om ombyggnaden av Mörby centrum.
Det blir ju bara en politisk förhalning, danderydsborna är värda ett bättre och snyggare centrum. Ingen kan väl ändå tro att oppositionen ska lyckas stoppa projektet.

Annars börjar det likna vår här i Danderyd. Snön smälter och tyvärr visar den upp allt vad alla slängt eller trampat ner i snön under vintern. Det som göms i snö kommer upp i tö. Så sant som det är sagt!

Önskar att vi inte kastade så mycket skräp runt omkring oss och att hundägarna plockade upp hundbajset. Det ser riktigt äckligt ut.
Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar