torsdag 11 augusti 2011

Dags att starta höstterminen 2011

Nu börjar det bli dags att så smått sätta igång med lite politik igen. Arbetet med att fortsätta göra Danderyd lite bättre varje dag får inte avstanna, bara gå på sparlåga.

Idag hade vi beredningsutskott inför nämnden den 17 augusti. Känns faktiskt tidigt att sätta igång före skolornas hösttermin, men, men så är det nu.

Bland våra ärenden som kommer upp finns VA-taxan, KSAU skickade tillbaka den till tekniska nämnden så nu kommer den upp igen. Det är ett digert arbete förvaltningen gjort och jag gissar att detta ärende kommer ta en stor del av mötestiden i anspråk.

I övrigt kommer vi diskutera de många P-böter som utfärdats av den i sommar så nitiske parkeringsvakten. Många är de som efter jobbet åkt till någon av våra fina badplatser för att ta sig ett dopp och kommit tillbaka till bilen och mötts av en lapp på rutan. Det blev ett dyrt bad, 700 kronor!
Jag vill veta hur många som fick böter, hur kommunens avtal med parkeringsbolaget ser ut och också hur dialogen ser ut. Visst är det så att man måste ha dialog om hur vi i just Danderyd ser på parkering och parkeringsregler.
Sunt förnuft har aldrig suttit i vägen och gör det inte i detta fall heller!

Bryggorna i Cedergrenska parken fortsätter intressera och diskuteras i lokaltidningen och annars. Från Förvaltningsrätten har dock inget hörts ännu, men det tar nog sin lilla tid....

Jag har tagit en paus från bloggandet under sommaren men nu kommer jag uppdatera lite mera frekvent.

Välkommen att kommentera, det uppskattas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar